Τηλ επικοινωνίας

210-2838856

Σ.Ε.Σ.Κ.Α           

Σύλλογος Εμπόρων Στερεών   Καυσίμων Αττικής

Παπανδρέου & Ύδρας2 14452,Μεταμόρφωση

Τηλ/Fax: 210-2838856
E. mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

S: www.seska.gr      

Μεταμόρφωση, 15/02/2017  

     

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εμπόρων Στερεών καυσίμων Αττικής, σας προσκαλεί στην ετήσια συνεστίαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 στο κέντρο Ερατώ, Λ. Τατοϊου 143, Βαρυμπόμπη.
Τηλ: 210-8169614

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο   Πρόεδρος ΔΣ                                           Ο Γενικός Γραμματέας ΔΣ

Τσέγας Βασίλειος                                                Μπάτας  Χρήστος

Ωρα για καυσόξυλα: Οι τιμές, ποια πρέπει να προτιμάμε, τι να προσέχουμε

«ΧΡΥΣΕΣ» ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Σ.Ε.Σ.Κ.Α

Με τον καιρό σταδιακά να «εγκαθιστά» τις φυσιολογικές θερμοκρασίες για την εποχή, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν σηκώσει το τηλέφωνο προκειμένου να κάνουν την παραγγελία τους για καυσόξυλα, μια εκ των λύσεων για όσο το δυνατόν ανώδυνο -οικονομικά- χειμώνα γίνεται.

Ωστόσο, κάθε χρόνο τέτοια εποχή εύλογα δημιουργούνται στους καταναλωτές συγκεκριμένα ερωτήματα, σχετικά με την ξυλεία, την τιμή της, αλλά και με το τι πρέπει να προσέχουν κατά την αγορά από τους εμπόρους. Το iefimerida.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εμπόρων Στερεών Καυσίμων Αττικής, κ. Ιωάννη Σακελλαράκη ο οποίος μεταξύ άλλων παρουσίασε έναν αναλυτικό οδηγό για τα όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε καταναλωτής.

Διαβάστε περισσότερα